tirsdag 21. august 2012

Husk på at det kan være krokodiller i bekken...

Gråbeinskogen vår

Årets ferske Rompetroll har vært på tumletur til Gråbeinskogen på formiddagen i dag.Og det var så moro å leke der igjen!! Allerede på veien dit gikk skravla for fult, de snakket om hva de skulle gjøre og hva de hadde gjort før. Og når vi kom bort til brua over den lille bekken i veien så var det en av guttene som sa "Husk at det kan være krokkodiller i bekken da og kanskje troll under brua..." Og med litt skrekkblandet fryd gikk vi over brua og inn i skogen.

Full fart over "krokodillebekken"

Der var det full fart fra første stund! Vi husket og gynget og ballanserte. I teltet var det helt tørt og vi laget oss hus av liggeunderlagene inni teltet. Vi gikk langs gjerdet og så om vi husket navnet på alle dyrene og vi besøke maurtua, og sannelig har ikke maurene jobbet masse i sommer. Tua hadde fått en helt ny topp.

Husker jeg alle dyrene tro??

Vi leket og hadde det så moro, fantasien boblet over og igjen var det litt "skummelt" ved bekken inne i skogen, der lå trestokkkrokodillene og vaket i regnvannet fra i går. Vi tok sats og hoppet over og kom oss over. Da sier plutselig en av guttene "Hysj, hør!! Tikk-takk tikk-takk tikk-takk...." Han smiler lurt og ser på en av de vokse som sier "Tror du det er krokodillen som er med i Petter Pan som kommer? Den  som har spist en vekkeklokkke??" Gutten smiler og nikker ivrig mens han sier "tikk-takk tikk-takk". Han rekker fram hånda til den voksne og de skynder seg over bekken sammen.

Vi klatret, husket og kjørte "buss"

Trygt borte ved bussstokken tar vi bussen et stykke før vi går på bjørnajakt, en og annen tiger dukker opp bak lavooen men blir til en pappa som skal på fisketur....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar