tirsdag 8. november 2011

Sandslott og besteforeldrekaffe på Gråbein

Mange av Gråbeinbarna har vært veldig engasjerte og samarbeidet godt i utetida i dag. De har nemlig bygget mange flotte sandslott med en "bøtte-mur" rundt. De voksne syntes det også var morsomt, for de har spadd sand i hauger og bøtter og laget grøfter rundt sandslottene sammen med barna.



De eldste barna har jobbet målbevist med prosjektet, de litt yngre barna har også vært med, men det er neimen ikke lett å være 3 år og balansere cherrox-kledde føtter mellom alle sandtårnene som ble til etter hvert.... Men moro har vi hatt det!



Etter hvert som dagen gikk, ble det færre og færre barn i sandkassa, for inn gjennom porten kom glade besteforelder på besøk. De var invitert av barnebarna på besteforeldrekaffe og ble møtt av løpende, glade barn! Noen av besteforeldrene ble også geleidet ned i sandkasse for å ta både det nye klartetårnet vårt og sandslottene nærmere i øyesyn. De som ikke hadde fått besøk ennå fulgte spent på alle biler som kjørte forbi på veien.... kanskje det var mormor, farfar eller bestemor som kom  der?
Inne ventet kaffe, saft og kaker på dem - og noen av barna kunne også nå være litt ekstra stolte og si at de muffinsene der, de har jeg bakt i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar