fredag 11. november 2011

Å sage, DET er gøy det!

Torsdag  er som vanlig seniordag, og denne uke ble det 2 nye bokstaver også. Vi er ganske ivrige og boka var  åpnet på riktig siden nesten før alle hadde fått boka. Vi holder god rede på det som skal gjøres.
Så var det på tide å sette på seg uteklærne og ta turen over til Gråbeinskogen. Der saget vi og saget litt mer, de voksne laget benk, og da var noen av oss med og tittet litt på, for hva var det se skulle bygge?
Vi hadde hørt at maurene hadde sett krokodiller i bekken i Gråbeinskogen, og vi lurte litt på hvor? Vi så nemlig ingen korkodiller. De voksne sa vi lette i feil bekk, for det er en del småbekker i gråbeinskogen...  Vi ville gjerne vite hvor? Og det skulle vi få vite, men vi skulle bare spise litt først...typisk voksne.....
Etter mat ble det tid for enda mer saging...


Og omsider fikk vi se hvilken bekk maurene hadde sett krokodillene i. Men det finnes jo ikke krokodiller i skogen i dette landet her da, og vi så ingen krokodiller... men hva var det under de brune bladene der mon tro??? Hmmm, det er jo sikkert bare en trestokk men.... ?? Helt sikre var vi nå ikke da....men nesten.

Både barn og voksne brukte litt av tida til  å rydde litt kvist og stokker i  skogen, da blir det staks mye koseligere der, og siden vi hadde bål brente vi opp masse tørre grankvister. Og da så det nesten ut som om det snødde, for det ble sånne askeflak som først fløy opp i lufta før de dalte ned igjen.


Og helt til slutt fikk vi i oppgave å plukke 15 kongler, med de skulle vi lage bokstaven B


Topp innsats når det gjelder bokstav laging

En flott kongle B

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar