onsdag 30. november 2011

Mens vi venter på adventstiden så tordner det

Vi har lært at advent er ventetid, men vi venter før ventetiden også vi! De voksne gjør så mye koselig for oss!
Her har en voksen begynt å pynte på døra inn til kjøkkenet! Vi syns hun tegner så fint. Det syns de voksne også! De sier hun er kjempedyktig. Hun bare så på en duk også tegnet hun dette på døra! De voksne liker også å få ros, så nå har hun pyntet på mange av vinduene våre.


Her er adventslysene våre! Og pepperkakehjertene som er bakt og pyntet med mye glede og omtanke.


Vi skal tenne lys i samlingsstunden også. Vi gjorde det på mandag, for dagen før mandag var søndag og det var første søndag i advent!  Kan tro det luktet godt når de voksne bakte pepperkakehjerter! Vi gleder oss for vi skal også være med å bake pepperkaker.


Kalenderen på vinduet er klar på Gråbein 

Vi gleder oss til at nissen skal flyttes fra dag til dag og at det endelig er vår egen tur til å trekke navnet vårt i nissesekken så vi får med pepperkake hjem.På Knerten er også alt klart med symboler for hva de skal gjøre de ulike dagene.


Her er juletre mot vinternatten. Se så fine stjerner den voksne har klippet. Det er bare en av de voksne som klarer dette!
Hvis dere tror at det er bare de voksne som pynter så tar dere feil! Barna pynter også, men de har flere hemmeligheter de driver med om dagen. det må de voksne vente 24 dager på å få se!

I dag tidlig så var det skikkelig tordenvær! Det blåste veldig til å være på østlandet, det regnet så det trommet skikkelig på taket, det lynte så det lyste opp utenfor barnehagen og det tordnet så det ristet i barnehagen. De voksne snakker om at de aldri har opplevd slik vær i slutten av november før, er det så rart da - det har jo ikke barna heller. Men vente på jula, det har vi alle gjort!
God adventstid.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar