tirsdag 15. november 2011

Grue Finnskog og elgjakt


Fredag fikk seniorene reise på tur til Finnskogen for å besøke elgjegere, kanskje fikk vi se en elg? Eller kanskje elgslakt? Herlig foreldreengasjement gjør at vi får realisert en tur! Først gikk turen til slaketeriet, der fikk vi se hvor de slaktet elgen. Vi fikk se på elghjerte og elgbein, det var ingen  hel elg der for jegerne hadde ikke fått noen elg denne fredagsmorgenen. Så fikk vi ser der elgjegerne hadde hvileplassen sin.Herlig å stå å skue - Hoven er et flott sted
Deretter gikk turen til Hoven, der kastet vi steiner i vannet og fikk en omvisning! Der var det så fint. Hit ønsker vi oss tilbake til.Så gikk turen til grillplassen ved en gapahuk. Der grillet vi pølser og snakket med jegerne. Kakao fikk vi også. Her var det så morsom å leke. Her lekte barna eljakt og at de kjørte skogsmaskiner - vi hadde nemlig fått beskjed om at vi skulle få besøke hogstplassen å se på skogsmaskiner!

Herlige områder å være unge i - her var det mye god lek!

Med hodet litt på skakke.... en trivelig gjeng som tok i mot barna

Stas!
 Så reiste vi til skogsmaskinene og de som jobbet der. De barna som ville fikk sitte i skogsmaskinen og prøve å styre den. Dette var gøy!
En maskin som nesten bare "plukker" trærne!


Herlig å tegne etter turenVi fikk tilbud om at seniorene skulle få overnatte ved Hoven til sommeren på vår årlige overnattingstur, gjett om vi ville!  Tusen takk for en herlig tur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar