torsdag 25. september 2014

Det kuleste var melkekartongene som brant opp på båletVi fant en død mus helt i starten på turen, den måtte vi se nøye på


Det kuleste vi har gjort i dag var å brenne en melkekartong på bålet..... Det betyr ikke at vi har kjedet oss resten av dagen, men noe må jo av og til være dagens høydepunkt.

Seniorklubb først og uteliv etterpå for barnehagene eldste. Vi gikk til Oasen, og der stekte vi fiskeburgere på bålet til lunsj. Det smakte bare såååå godt.
Vi drakk melk til og kartongen ble tom. Den voksne la den på bålet og da var det bare såååå spennende å følge med på når den brandt opp. Det kom røyk ut av korken og etterhvert ble sidene på melkekartongen grå og til slutt bare falt de sammen, de var blitt til sot! Og det var så spennende å se på!!
Moro å hoppe fra den store steinen

Etterpå gikk vi på oppdagelsesferd videre bortover stien som går forbi Oasen. Vi fant masse forskjellig mose og lav. Fjærmose, furumose, etasjemose, grantorvmose, bjørnemose, trompetlav, brødlav, reinlav og kvitkrull - det er så spennende med mose og vi gjenkjente flere av mosene når vi gikk videre langs stien. Vi lekte på den gær digre steinen som Rompetrollene fant i går, og de kan glede seg til de skal dit å leke. Den er så morsom å leke på!

Ut i skogen bærer det!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar