torsdag 17. januar 2013

Ny vri på seniorklubben

Tenk deg at du sitter på en benk, inntil en vegg, inni ei lita hytta. Du kan tenke deg at du har lukket øynene og bare hører.... og du kan høre at det spraker og brenner borte på bålplassen i denne lille hytta. På kinnene dine kan du kjenne at det varmer, for fra bålet stråler det varme og noen har fyrt tidligere i dag slik at det er varmt og godt i det lille rommet.

Når du åpner øynene dine, ser du flammene som danser opp og ned i bålet. Og når du ser rundt deg ser du blide fjes og disse fjesene tilhører seniorvennene dine. Lykken er enkelte dager å være størst i barnehagen og ha sin egen klubb - med en egen klubbdag.Seniorklubben i dag startet ute i Grillhytta vår - med fyr på bålet og gjennomgang av bokstaven S. Og de som ikke var på seniorklubb sist uke, de jobbet med bokstavene R og Q også. Det går helt fint ann å lære bokstaver i Grillhytta.

Etterpå gikk vi ut og matet fuglene og snakket om både de og om kongler, sånne små runde og sånne avlange kongler - de som hører til furua og til grana.

Vi gikk inn til samlingstunden, for i dag ble den første senioren 6 år - wow- tenk at det er i år vi blir 6 år!!! Og en 6 årsdag, ja den må feires i samlingstunden!

Etter mat gikk vi ut igjen for å leke enda mer.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar