fredag 8. juni 2012

Senior i "jungelen"

Vi går stadig nye veier, og seniortorsdagen ble brukt til nettopp dette.
Før vi gikk ut gjorde vi ferdig de siste sidene i seniorboka vår og lage lodd til sommerfesten. Og det tar litt tid altså, å skrive tall fra 1- 100, selv også når vi gjør det på dataen. Men nå er det gjort, gjenstår bare å klippe litt og å selge de på sommerfesten...

Men vi var som sagt ute på tur og vi skulle nedover langs Tjura åa. På med redningsvestene og vi var klare. Vi studerte livet livet i og langs åa.  Et stokkandpar svømte rolig nedover åa, men ellers så det ut som om nesten alle biller, edderkopper, vannløpere, vårfluelarver.... ja alle var bort. Vi fant noe enslige meitemark og en bråte med lystige stikkemygg - til tider litt innpåslitne. Ei enslig humle summet rundt og vi fanget den i boksen og lot den "kile" ørene våre med summelyden inni boksen, før vi slapp den fri igjen. Da fløy den høyt høyt opp i lufta og borte ble den. Vi så noe som lignet på en fugl, men det var en øyenstikker som fløy rundt på jakt etter mat og vi fant gule sommerfugl vinger på en stubbe - hvor var resten av sommerfuglen mon tro?

Men vi koste oss på tur allikevel vi, og etter litt regn var det en del vann i åa. Og det er moro, for da blir det så kule fosser. Det er fordi vannet renner nedover det, og da blir det fosser der vannet treffer steinene. Og når vi gikk over bruene kilte det litt ekstra i magen, for noe steder rant vannet fort fort under føttene våre - det så vi i sprekkene mellom plankene på brua.

Her var det mange busker som sto skikkelig tett, nesten som i en jungel

Her har vi aldri gått før, men det var veldig spennende

Sjekk denne kule fossen her a!!

Når trær blåser ned blir det nesten som å gå i en jungel, men vi kom oss fram
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar