torsdag 14. juni 2012

"Jødde ti"

Av og til er de som går på Gråbein SÅ innmari store... De får liksom alltid leke med de nye traktorene de. Og de løper så fort av sted med dem, og noen tråkker avsted, mye fortere enn en liten tass på Knerten bare kan drømme om å løpe... I allefall med dress og støvler på.... Men de nye grønnetraktorene er bare SÅ fine!

En dag guttene på Gråbein lekte med traktorene på plenen utenfor barnehagen gikk en av guttene på Knerten mellom traktorene og tittet. han prøvde seg på noen av de minste på Gråbein og foreslo at han kunne få låne traktoren. Men nei, det gikk vist ikke an det, det var ingen som var ledig.... Poden fra Knerten tok seg et par runder til og titter, før han utbryter "Jødde-ti!.... Jødde-ti!....Jødde-ti!" ( Han hadde opplevd at når de voksne sa det var rydde tid, ja da ble lekene ledige...)

Men det hjalp ikke stort, Gråbein-gjengen tittet rundt seg, så at de andre barna fortsatt var i lek og fortsatte sin traktorlek. Han tuslet nedover i sandkassa... der var det mange leker som var ledige iallefall...

Den er heldig den som får leke med en grønn tråkketraktor...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar