fredag 9. mars 2012

Egg i hva sa du??

Seniordag på torsdag.
Vi gikk ut rett etter en liten økt med bokstaver. Dagens bokstav var W, og vi fikk lære at i Australia finnes det en slags bjørn som heter Wombat, og noen av oss har vært i Australia og klappet på en -spennende-
W er en litt vrien bokstav å skrive, for om vi glemmer oss og starter nede på linja og ikke opp så blir det jo en M. Men med full konsentrasjon, og tunga rett i munnen ble det både W, WOMBAT og WOK.

På med dressene og fram med tursekkene og vi var klare for en tur til gapahuken. Det hadde snødd om natten, så det var jammen litt glatt når vi skulle krysse bekken som har svulmet over og laget masse is. Men vi er lettbeinte og kom oss velberget over. Turen opp til gapahuken gikk fort, vi gledet oss til å leke der en dag og beina småløp oppover bakkene. Vi snakket om kaptein Sabeltann og hadde en plan om å leke det, men det kokte bort i snøballkrig. Moro med nysnø som er akkurat passe kram.

Det nærmet seg lunsjtid og da lurte vi litt på hva de voksne hadde for noe i sekken. De hadde med grillstativ, så det var sikkert noe som skulle varmes. Og ganske så riktig, vi skulle ha speilegg til lunsj. Det er godt altså. Men vi tvilte litt når de voksne sa at vi skulle steike egget i konvolutt. Da kommer da konvoluttene til å brenne opp?? Gjør de ikke? De er jo av papir. Men de voksne sa at så lenge vi hadde smør i konvolutten og ikke hadde så masse flammer på bålet ville det gå bra. Og så sagt så gjort, og vi kunne kose oss med nystekte egg på brødskiva.

Inni disse konvoluttene er det egg.

Egget er ferdig stekt og klart til å spises

Mmmm, selv de mest skeptiske syntes det smakte godt.
Etter mat var det tid for å leke gjemsel, før vi koste oss med litt varmt å drikke. Da hørte vi litt om haren og da fant vi ut at det var harer vi skulle vært når vi lekte gjemsel. Da hadde det ikke vært lett å finne oss, for da hadde vi blitt borte i snøen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar