fredag 23. mars 2012

Balansekunst og granbarhytte i Gråbeinskogen

Denne torsdagen skjedde det også mange fine ting på seniordagen. Våren er en herlig tid og vi tok en tur over i Gråbeinskogen for å se litt hvordan det er der etter vinteren. Sist noen fra barnehagen var der var det skikkelig blåis over hele. Nå var det bare is på bekken- ja også litt utover da, men ikke verre enn at det gikk fint ann å leke der.

Hytte under oppføring
Det er skoleelever i barnehagen, og vi var så heldig at en av de skulle være med oss ut. Og da han attpå til likte å  være ute og sage og sånn syntes vi at det var topp. Han ble med oss og bygget en ny seniorhytte. Vi saget til små  busker som vi fant på bakken der de fra SB skog har ryddet lyslinja. Og de flettet vi en ribbevegg av. Og etterpå plukket vi granbar langs kanten i gråbeinskogen. For der er det noen som har klippet kvister av de store granene fordi de stikker ut i veien. Skikkelig gjenbrukshytte med andre ord.

Denne passer kanskje her??

Granbar må til


Innimellom var vi innom og balanserte både i taukrysset og på de nye fine balanselinene vi har satt opp.

Ekstra utfordrende å komme over krysset når man er to

Balansekunst i fellesskap

Egentlig skulle vi utforske vårskogen litt mer, men vi lekte oss aldeles bort og plutselig var det tid for lunsj. Vi gikk tilbake i barnehagen og der hadde en av de voksne stekt pannekaker til oss på bålet i grillhytta. Det smakte bare SÅÅÅ godt, der vi satt ute i vårsola og koste oss.
Etter mat snakket vi om fuglene og vårsangen deres. Og vi hadde hørt kjøttmeisen i Gråbeinskogen i dag. Også fikk vi høre litt om trekkfuglene, og tenk Bokfinken den finner veien ifra Spania den -på natta! Det er litt rart å tenke på.

Og på ettermiddagen var det mange mange bokfinker bak barnehagen på leting etter rester fra vinterens fugleforing, tenk de har flydd helt fra Spania!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar