lørdag 21. januar 2012

Førstemann!

Seniorene gikk på skitur til Tysjøen på torsdag. Herlig vintervær og med nysnø på veien var det topp føre.


Her er vi klare for tur, og vi går fortsatt på ei rekke.
Vi skal over brue ved Tjuraåa og da er det viktig at vi går på ei rekke- midt på brua.

Vel over brua ved Tjuraåa var de klare for innsats og det var greit å gå flere i bredden. De som ikke hadde godt feste i oppoverbakkene (les smørefrie ski) holdt alikevel godt følge med de andre med en utpreget fiskebeinteknikk!

Her er det vennskapelig "kniving" om å gå først

Og det var ingen ting å si på innsatsen, ei heller på konkuranseinstinktet, selv om dette ikke var noe vanlig skirenn. Det var ganske stas å være førstemann, men de andre lot ikke det å komme seg først være noen hvilepute. De gikk på så snøen sprutet.... for så å bli utrolig sliten. Men etter 2 minutters hvile var de igjen klare og de gikk på.... Vel fremme dev Tysjøen var det kun en liten pause som skulle til før de igjen var klare for tilbaketuren. Og nå var det enda lettere å gå, for der det gikk opp på veien dit, var det nedover nå. Herlig!! - Og smøre-ski glir utrolig fort, så nå var det de med smørefrie skier som måtte yte en ekstra innsats i nedoverbakkene...
Men vi hadde det ikke mer travele enn at vi kunne se spor etter både ekorn, hare, rev og noe vi tror var en mår!I barnehagen var det også stor skiaktivitet, og der er det "hindeløype" i nedoverbakken som er mest populær. Foresten så er det stor skiaktivitet i barnehagen hver dag - ungene koser seg på ski.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar