søndag 29. januar 2012

Bakken var bratt den-iallefall nedover

Sist onsdag var maurene på skitur utenfor barnehagen. Noen av de ivrigste har gått på ski inne i barnehagen i lang tid, men nå var det tid for Utelivstur med ski på beina.
Noen spente foreldre var det nok, for det er ikke alle av barne som er like ivrige skigåere. Men her var motivasjonen på topp og ungene klare med ski på beina før sistemann kom seg ut av døra.

Vi gikk bare rett over brua ved Tjuraåa, der er det et fint jorde vi kan gå på. Det var ikke kjørt opp skiløyper der ennå, men vi klarte fint å gå uten, eller vi gikk i sporene som de voksne laget.


Stort sett bort-over er det der, men vi fant en bite bite liten bakke- en sånn som er akkurat passe stor for oss å ake i. Stor nok til at vi sklir nedover og liten nok til at vi kanskje kan stå oppreist helt ned.
Og øvelse gjør mester!


Men  vi lærte også at det er lurt å gjøre som de voksne sier, og vente med å ake nedover til det er klart i løypa, for hvis ikke så blir det masse skikrøll... Og DA trenger vi iallefall hjelp fra de voksne til å komme oss opp.


Holder snøen seg håper vi på flere skiturer på jordet ved Kråkerud, for der var det akkurat passe for oss maurene å gå på ski. Og kanskje han skiløypemannen snart lager skispor til oss også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar