tirsdag 21. desember 2010

Rosinen i grøten

I dag har barnehagen vært full av rødkledde smånisser. Vi har hoppet og sprettet, stupt kråke, kjørt traktor og tegnet. Marsjert i marsj har vi også gjort. Rundt om mormorbakken og postkassene gikk vi og fått fine røde roser i kinnene.


Ut på tur, og marsjere. Store som små.

Ut i snøen bar det...
Vel inne igjen var det høytidelig medaljeutdeling. Det er altid stas å få premie og vi øver oss på å takke, og de var skikkelig fine, bare se her:


Se så fin nissemarsjmedalje jeg har fått!

Etter enda mer hopp og sprett og tjo og hei var det samlingstund. Nissen på vinduet kommer stadig nærmere rute nr 24, og det kan vel hende det kiler i magen til både en og flere smånisser. For julaften er spennende!

Til lunsj var det nissegrøt, og nytt i år var rosinen i grøten!! Den gjør samme nytte som mandelen og en overaskelse ventet til den heldige finneren. Og så rolig er det lenge siden det har vært rundt matbordet! Det var kjempespennende å spise, for alle hadde mulighet til å få rosinen.... Og plutselig var det en seniorgutt som ble litt rar og så veldig blid, han fant nemlig rosinen i grøten sin og ble den heldige eier av en marsipangris!

Rosin i grøten = marsipangris

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar