tirsdag 7. desember 2010

Nå kommer jeg å tar deg...

...fikk vi høre at trollet sa, når vi var på forestillingen "Trollbrygg" på skolen i dag.

Klare for busstur


Ill: Th. Kittelsen/stud.hsh.no
Hele Gråbein tok "Tjurabussen" (les Ine og Berg skysstasjon) ned til Kirkenær for å se på 3.klasse sitt høstprosjekt. De har jobbet med troll knyttet til skyggeteater/teater, dans og musikk i høst og har laget en forestilling full av små skogstroll.

Vi fikk høre trollsang, se de danset etter musikken "I Dovregubbens hall", de danset med så mye sprett og sprell at cden hoppet direkte over til neste sang....så da måtte de starte ene gang til. Men det gjorde egenlig ikke noe for den sangen var litt spennende og det var morsomt å se trollene i mange forskjellige farger virvle forbi oss.

Bukkene Bruse/Signature Illustration blog
De hadde laget  troll av papp også, som de viste fram på en skjerm og der fikk vi også se hvordan det gikk til da de tre bukkene Bruse skulle til seters for å gjøre seg fete. Elevene hadde talekor og instrumenter som beskrev de små bukkene og det store stygge trollet under brua. Spennende og kjent.
De avsluttet med "Når trollmor har lagt sine elleve små troll", og det var flere av barnehageungene som som forsiktig hvisket fram boff, boff når sangen nærmet seg slutten, så det var tydelig at forestillingen fenget og ungene lot seg engasjere.

Etterpå gikk seniorene til kirkestuen der Diakoniutvalget hadde hyggetreff for de gamle. Der sang de noen sanger. Dette gledet de eldre og som belønning ble det både pepperkaker og saft før vi ble busset tilbake til barnehagen igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar