torsdag 9. oktober 2014

LASTEBIIIIIL!!!

Til en barnehage kommer det stadig lastebiler med forskjellige ærender. Og slik er det tilden røde barnehagen på Tjura også, og like ofte som det kommer lastebil like ofte blir det nevnt. Noen ganger som spørsmål, noen ganger bare som en liten kommentar og av og tiltak det skikkelig i og det "jomer" LASTEBIIIIL!!! inne i barnehagen vår.

Vi får besøk av lastebiler med små og store pakker, vi får besøk av melkelastebilen hver torsdag - det er skikkelig stas for den parkerer like utenfor vinduene våre og vi kan følge med på når han melkemannen senker lemmen bak på lastebilen og kjører ut melketralla. Like spennende hver gang!

Vi er heldige som av og til har mange store tømmerbiler som kjører forbi, både med og uten tømmerstokker, ja de er jo ikke i eller ved barnehagen vår da, men vi ser de jo. Og det er en mann som bor oppi veien her, han har skikkelig kul lastebil med slike orange blinkelys både på taket og bak på lasteplanet på lastebilen sin, og av og til kjører han forbi med gravemaskin på lasteplanet også - det er slik "ååååååhhååå"

OG, vi har søpplebilen som kommer flere ganger i uka og tømmer søppeldunkene våre. Av og til er vi ute i barnehagen når den kommer og da kan vi følge ekstra godt med. Og vi kan si hektisk søpplemannen. Det tror vi han liker, for han smiler og sier hei tilbake....
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar