onsdag 25. juni 2014

Vi er så stolte, for bloggen vår blir stadig delt med andre

Vi koser oss masse, både små og store i barnehagen vår. Vi trives utrolig godt i barnehagen, altså inni det røde huset vårt. Der skjer det mye spennende både når det gjelder rollelek, bygging av lego, tegning, billek, formingsaktiviteter, sangsamlinger, diskotek, seniorklubb....ja alt hva innetiden en helt vanlig eller litt uvanlig barnehagedag inneholder.

Og vi trives veldig godt ute, innenfor gjerdet vårt - der har det vært en superduper spennende vår og forsommer og nå, ganske så snart,skal vi ta i bruk HELE området igjen. Vi har fulgt spente med på graving, flytting av hus, asfaltlegging og snekring - litt etter litt har vi fått mer plass å leke på (for når de skulle grave måtte vi ha mindre uteområde en stund). Og det har dukket opp nye lekeapperater, nye sandkasser og mange mange husker. Trafikkområdet er også ganske straks ferdige, og vi gleder oss til både å sykle nå på sommeren og å ake ned fra brua vår til vinteren!


Det skjer mye spennende utenfor gjerde vårt også.
Vi benytter oss av nærmiljøet, det er mange slags husdyr vi kan gå turer for å se, både griser, villsau, høner, ender, påfugler, går.... Vi har hatt idrettsdag på Tjuraskolen, for der er det både fotballbane og sandvollyballbane (den bruker vi som hoppegrop og sandkasse), vi går turer i skogen og til de forskjellige uteplassene våre og vi har vært på forskjellige bussturer. Noen til Gruetunet på Kirkenær, noen til Oslo og operataket, noen til Skogmuseet på Elverum og alle har vi vært på busstur Klokkertunet på Brandval.

Og Seniorene de har fått kjøre buss HVER dag ei HEL uke - de er litt heldige da. For de har nemlig gått på svømmekurs på Kongsvinger og lært masse om hvordan de skal oppføre seg ved vannet, førstehjelp og ikke minst å bli trygge og å flyte i vannet. Det er viktig å kunne om man noen gang skulle være så uheldig å falle uti og ikke komme seg opp. Men dette har vi blogget om før, og selv om vi blogger mest for oss selv og for foreldrene, så er det stas når andre leser bloggen vår også. Og nettopp dette med svømmingen er det flere ukjente (innen svømmemiljøet) som har lest og de har til og med delt blogginnlegget vårt med andre. Det er MORO og vi blir litt STOLTE over hvor mye flott vi får mulighet til her i barnehagen vår!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar