mandag 22. august 2011

Når en liten mus skal ut å gå...

...eller -sitat de voksne på skogstur- "ÅÅÅÅ..., der er skogsmusa igjen gitt".
 Etter en stund ble vi vant med hverandre både musa og menneskene. Men musa hadde store ører og hørte godt, så den pilte fort inn i et av de mange musehullene den hadde, for så å dukke opp igjen i ett av de andre litt lenger bort.


Skikkelig spennende å se på skogsmusa som bodde under den store steinen

Men vi kunne jo ikke sitte å vente på at den skulle slutte å synes at vi var skumle, så vi oppdaget Sagerudskogen på nytt innimellom musetittingen.

Vi så noen skikkelig store biller som gikk bortover i mosen og klatret på steiner. Akkurat som vi har gjort i dag også, klatre på steiner.

Vi har lett etter trollet i trollskogen, men så kom sola og troll er ikke ute når sola skinner. Vi har fulgt en ny sti og da kom vi til en åker, og åkrer kan vi jo ikke gå i så da gikk vi tilbake til sekkene våre og musa under den store steinen.Noen gamle trær og godt samarbeid og VIPS,
har vi en kjempefin bro
 Etter at vi hadde spist de gode matpakkene våre (mat smaker ekstra godt uten i skogen) og brobygging over ei grop i bakken gikk vi videre på veien mot Tysjøen. Det er mye spennende å se på og vi fikk også se en kjempediger edderkopp i nettet sitt i ei buske.... Og noen av oss var så heldige at vi fikk se at den fanget en flue, den skulle den sikkert spise...


Denne edderkoppen var skikkelig diger! Vi tror det er en kjeveedderkopp.
 Alt har en ende, også mandagsturen i barnehagen. Og vi var glade, varme og fornøyde etter en dag i skogen.

1 kommentar: