onsdag 5. januar 2011

Vintereventyret er igang!

Det nye året starter godt for uteglade barn og voksne, med mildvær og snø. Etter noen glade formiddager inne, med bilkjøring, togbanebygging, hoppe på tjukkasen. musikkbarnehage og formingsaktiviteter sammen med venner, var det herlig å kunne være ute leeenge å leke i snøen! I går måkt vi snø, akt fra haugen, gikk på ski i barnehagen og matet fuglene.

I dag var det tid for årets første ski- og aketur til Bråtanjordet (eller Tomterstadbakken som vi kaller det). Det var så herlig! De seniorene som hadde med seg ski gikk på ski og fulgte skiløypene til bunnen av bakken




De andre fra Gråbein gikk på beina dit. Litt langt var det noen som syntes det var... ja det var faktisk noen som lurte på om det var langt igjen da vi passerte "mormorbakken" og da måtte vi jo si at det var en stubb til... Men alle kom fram og da var det ingen som var slitne lengre! Det gikk så fort nedover bakken og snøen føk rundt akemattene.



Noen snurret rundt og rund og andre igjen kjørte skikkelig tull og fikk snø både her og der. Etter en drøy time akemoro var det på tide å vende nesa mot barnehagen igjen. Men det blir nok ikke siste dagen vi gjør denne turen i vinter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar