mandag 23. mars 2015

Det er VÅR, sykkelbana er åpen!!!

Det er mandag morgen i den røde barnehagen på Tjura, noen av barna holder på å kle på seg og skal gå ut. De voksne snakker sammen og noen av oss barna hører at de snakker om hva vi skal gjøre i dag.

Det er egentlig slik turdag i dag, men vi skal leke ute i barnehagen. For på onsdag er det påskefrokost, og vi skal ordne til både påskepynt og det skal ryddes og bakes. Også sier de voksne noe som vi synes er litt interesant, de begynner å snakke om sykkelbana. De sier at vi skal finne fram syklene og sykle litt!!

JIPPI!!
Det er VÅR og sykkelbana er ÅPEN!!

Men det er liiiiiiit leeeeenge å vente til alle barna har kommet ut og de voksne er på plass både ute og inne, men omsider finner studentene som har praksis i barnehagen vår, fram hjelmene til seniorene og de er de første som får lov til å sykle i år.Det er såååååå moro, og Rompetrollene henger ved gjerdet og ser med laaange blikk på de syklende seniorene. Men snart er det deres tur også, og i løpet av dagen har alle fått syklet litt.Det har blitt både noen knall og fall og et og annet blåmerke, men for noen av oss var det litt overraskende at det var "så" vanskelig å tråkke rundt på disse trehjussyklene, vi kan da ikke huske at det var slik........ MEN moro var det lell.....
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar