torsdag 15. mai 2014

Det går et festtog.....

Fra innsiden av den  røde barnehagen på Tjura har vi kunnet høre ulike maisanger de siste ukene. Vi har jobbet med grunnlovsjubileet og selvsagt gleder vi oss til 17. Mai.

De siste dagene har lyden av korpsmusikk og barnesanger forflyttet seg til utsiden av barnehagehuset og vi har øvd på å gå i tog og å synge høyt utendørs - for i ettermiddag har vi nemlig hatt 17. Maifest og kunstutstilling på en gang! Og det kom så mange, både mammaen, pappaer, besteforeldre av mange slag og jammen så vi ikke ei og Anna tante der også. de kom alle sammen for å se på oss, høre vi seng og ikke minst se på kunstverkene vi har laget. Vi har latt oss inspirere av både grunnlovsjubileet og Munch når vi har vært kreative og produsert flotte kunstverk. Disse solgte vi og pengene vi får inn vil vi skal gå til nye leker og bøker på helsestasjonen. Tenk hvor mange barn som blir glade for nettopp det!

For å kunne de sangene vi skulle synge i dag og å gå ordentlig i toget på 17. Mai har vi brukt som sagt flere uker på å øve.....

Godt å holde i hånda til vennen sin når man går i tog

Her øvre det på maisanger og toggåing- hipp hurra for 17. Mai!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar