onsdag 2. februar 2011

En dag vi har ventet på.

Endelig kom dagen seniorene har ventet SÅÅÅÅ lenge på.

Skøytedagen!!

Sist det var planlagt var det under -20 hele dagen, og sånn kaldvær egner seg dårlig for skøytesport. Men i dag var det bare noen få minusgrader og solen sendte sine gyldne stråler over Tjura og minnet oss om at det går mot vår. Så seniorene var kjappe til å rydde, da de fikk vite at det var tid for avreise til skøytebana på Grinder.

Godt å få litt hjelp med skøytene av de voksne.
Det er neimen ikke lett å få på seg skøytene selv, særlig ikke nr 2, så da er det fint at de voksne stiler som lisseknytere. Og vi fikk høre at ungene var helt sikre på at de ikke kom til å slå seg om de falt på isen, de hadde jo tross alt på seg hjelm!

Så var det full fart på isen

  
Etter hvert myldret det av glade Tjura-barn på isen.

Godt med en liten hvil for små føtter.


Noen hadde danseskøyter, eller balletskøyter som jentene så kjekt fortalte oss når vi satte dem på. Det var helt opplagt det da, det var jo en balletdanser i gull på siden av skøyte. Og disse balletgående jentene de øvet seg på piruett eller lot seg dytte rundt og rundt.


 "Gæær arti" hadde det vært fikk vi høre når ungene satt rundt lunsjbordet i barnehagen, og skikkelig sultne ble de også av en dose skøyter og frisk luft. Men etter mat og litt melk var de klare for enda noen timer ute i barnehagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar