onsdag 30. oktober 2013

Fiskewok ved Oasen

Sola varmet en høstkald åker og vi kunne se tåka stige opp fra åkeren når vi gikk bortover mot Oasen i dag på formiddagen. Vi, det er seniorene i den rød barnehagen på Tjura det!

Dagen hadde startet med frokost, bygging av lego, tegning og puslespill før det ble tid for ukas høydepunkt - seniorklubb inne på seniorrommet! Etterpå var det påkledning og vi var klare for en god dose med frisk luft og fysisk aktivitet!

Fyr på bålet og woken freser i panna
 Framme ved Oasen laget de voksne bål og satte igang med å lage mat - i dag sto det wok med laks på menyen - og det luktet iallefall godt. Vi barna vi fortsatte å bygge på hytten vår - "sinnasnekkeren" kom innom og klaget litt på  byggingen og det ble rettet på en stokk her og en kvist her.

Nå er det mat!!!
Snart ropte de voksne at nå var det mat og vi satte oss ned rundt bålet - et par av oss var oppom og tittet oppi wokpannen og var nå ikke helt sikre på om dette var noe vi likte...?

Ser det ikke godt ut?
 De voksne sa at vi fikk smake litt og se, og etter å ha fått en forklaring på gulerot, laks, brekkbønner, mais og paprika så gikk det ann å spise det. Andre igjen  kunne nok ønske at det var enda mer - for det smake rett og slett nydelig! Men mette ble vi alle mann og klare for enda mer lek.


Det er så spennende å leke ved den store hoppesteinen. Der er det busker vi kan ha hytte "under", mose vi kan bygge med og steinen, ja den har et "ror" og kan antagelig seile - helt til Amerika! Vi kravlet og gravde og sklei ned fra steinen på rompa og hadde det bare helt herlig! Svarte fra topp til tå, og på både neser og hender, glade og fornøyde ruslet vi nedover til barnehagen og rakk akkuratt å leke litt før det var æftasmat!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar