torsdag 15. januar 2015

Snøballer, ski og snøføyke

Vi seniorene har jobbet så bra i seniorboka vår, så i dag tok vi "fri" fra seniorklubben inne og gikk ut etter frokosten. Ute var det en mild vinterdag, snøen var kram og akebakken vår lå glatt og klar for mye moro.

Vi fant oss akematter og løp avgårde til akebakken, det gikk gær fort og vi akte ned og løp opp - gang etter gang, etter gang.Etterhvert ble vi litt slitne i beina og vi laget snøballer som vi kastet på veggen til akebakken -det var moro. Etterpå gjemte vi oss i klatretårnet i sandkassa og ertet de voksne. De kastet snøballer på veggene og taket der så snøen sprutet og det kilte og var kaldt om vi fikk noen snøfnugg i nakken.

Flere av seniorene har tatt med seg ski i barnehagen og de har testet ut både små bakker og det flate området rundt huskene. Det er fin trening å gå på ski der det ikke er oppkjørte løyper! Men vi skal nok spørre om noen vil kjøre løyper for oss snart - for det hadde vært fint å kunne gå skitur!Lunsjen spiste vi i grillhytta. Vi fikk ishavsburgere på brødskivene våre, og det smakte godt med litt varm mat etter mange timer ute.

Eter lunsj akte vi enda mer, og nå testet vi ut om vi klarte å ståpå huk ned bakken på akemattene - det gikk både bra og dårlig.Og vi hadde en aldri så konkurranse om hvemsom klarte å stå ned og å kjøre lengst.

Etterhvert kom det skyer fulle av snø og det begynte å blåse - da ble det en skikkelig snøføyke - ja nesten som en liten snøstorm!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar