tirsdag 19. august 2014

"Svidde" skosåler og traktorcrossøvelser

Nå er trafikkområdet ferdig og vi har tatt det i bruk - til stor glede for både små og store i barnehagen vår. Traktorer og sykler vi satte i bua før sommerferien  er hentet fram og vi tråkker jevnt og trutt rundt og rundt på de ulike veiene. Og de voksne synes vi har blitt skikkelig flinke med trafikkregler bare etter noe dager. For det er en ordentlig vei, med veimerking og trafikkskilt av ulike slag.



Ned fra garasjen vår går det en liten bakke, og i bunnen av den kommer veien utifra tunnelen under akebakker vår og der står det et stoppskilt! Så det er å tråkke på litt også bremse ned og av og til MÅ man ta beina til hjelp, så litt slitte skosåler må vi nok regne med....


Traktorene blir til stadighet forbikjøring av ivrige sykkelister, gjerne i en eller annen innersving. Men man vet vel råd når man er bonde med henger bakpå. Hengeren parkeres og man møtes på en grusplass for å sjekke under panseret på traktorene, hva kan være feilen...? Det diskuteres og tittet, før man har litt felles bøy og tøy - også er man klare til traktorcrosstrening!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar