torsdag 9. juni 2011

Nå vet vi at det er abbor i Tysjøen

For vi har nemlig fisket der i dag og vi har fått fisk!!!!
Se her, en flott abbor!

Og det var ikke den eneste, vi fikk to til!
Men før vi startet å fiske gikk vi fra barnehagen til Tysjøen. Det er en stubb, men gikk veldig greit. Vi er jo litt vant til å gå den veien da, og vi synes ikke det er så veldig langt.

Da vi kom frem lå båten til en familie i barnehagen og ventet på oss. Vi hadde vært så heldige å få låne den, så TUSEN TAKK for det. Det gjorde fisketuren vår ekstra spesiell.




Men før man går ut i en båt eller bort til kanten på vannet er det jo viktig å sette på seg flytevest, hvis man skulle være litt uheldig å ramle uti liksom. Like viktig er det å lære om hvordan man oppfører seg i en båt. Dumt å stå foreksempel, eller løpe rundt i den.... Så snakket vi litt om de fiskene vi vet finnes i Tysjøen, slik som abbor, mort og gjedde.



Her har vi fått på oss flytevestene og følger godt med... oppi....

En av de voksne hadde med seg fiskeskrinet sitt og det var kjempespennende å titte oppi. Der var det mye rart altså.



Det er så spennende med sånne kroker og sluk og sånn altså...

Så var det tid for å fiske, og det nappet hos flere av oss. Noen fisker fikk vi opp på land, andre datt av før de kom opp av vannet. Noen fisket fra lang mens de fleste fikk være med i båten og fiske. Men der var det bare et og et barn om gangen, sammen med en voksen. Båten var jo ikke så stor...

Noen fisket fra land, noen fra båten og noen bare observerte og ventet på den store gjedda...
Vi har hatt en kjempefin dag og både fisket og lekt masse. Og de kan bare glede seg de andre barna til det blir deres tur til å fiske, for det er skikkelig moro altså.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar