onsdag 28. mai 2014

Du har en mørrv på drikkeflaska di.....

Det går en rekke med Rompetroll gjennom småvokst furuskog. De er litt spente på hva som er på den andre siden av den lille skogen, for akkurat denne stien har de aldri gått før, tror de. Plutselig kommer de ut på den åpne plassen og der her de jo vært mange magne ganger!Det har skjedd noe nytt siden sist vi var her, vi fant nemlig en stubbe der vi ser at maurene har begynt å lage en maurtue - kanskje de skal flytte?


Framme ved Oasen lekte vi  at vi hadde jaktet elg og skulle slakte den.Etterpå lekte vi at vi var repartører til en sånn trøkk (ei fururot) og noen var mamman og  så var storebror og søster også med på leken. Når trøkken var reparert fant vi et vannhull og dette bygde vi ei bru over.

Vi hadde matpakke til lunsjen i dag, for vi kan ikke lage bål i skogen- det kan jo bli skogbrann og da blir skogen ødelagt og trærne kan falle ned, konkluderte Rompetrollene. Og hvor skal elgene, reven og edderkoppene bo da?En herlig forsommerdag ved Oasen, og vi så mange mange edderkopper, både sorte, brune og grønne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar