torsdag 11. november 2010

Mystiske spor i snøen eller...

...den som ikke har gjemt seg nå, den må stå!

Det er så herlig å observere 3 åringene leke sammen, de har et uproblematisk forhold til det meste. De tar ting litt som det kommer og det meste er lov. Bare de selv synes det er greit.
I dag hadde vi nesten ikke kommet oss ut i skogen før en av dem ropte: "-Nå leker vi gjemsel!"
Alle var med, selv om ikke alle løp avgårde for å gjemme seg. Det var nok å  bare være med. Noen andre løp av gårde for å gjemme seg og den som fant på leken den telte... og hvor langt skal man egentlig telle?? Kanskje ikke så nøye med den tellingen, like greit å spørre: "Har dere gjemt dere nå? Kan jeg komme å finne dere?" Ingen svaret med de følte nok at det hadde gjemt seg godt....



Den som teller, den står bak fotografen, dette er noen av de som gjemmer seg.... Og ingen sure miner når de ble funnet, bare smil og latter og den som teller, den teller...

Det var mange spor i nysnøen, og det var ekstra spennende men noen store fotavtrykk av en støvel eller vintersko. Hvem kunne ha gått her?? Innover i skogen? Tja, i disse snøfylte dagene gikk tankene til nissen. Hva med han, vi hadde jo sett han i dette området i fjor, så helt utenkelig var det jo ikke. Han svarte ikke når vi ropte på han, men det er kanskje litt tidlig. Spennende var det å følge sporene iallefall.



Det snør, det snør....tidelibom...

Det var noen snø fylte graner langs stien, og de voksne sa vi skulle gjøre noe morsomt. Sånn som seniorene hadde gjort i går. Og hadde seniorene gjort det var det sikkert ikke noe skummelt. Så alle barna satte seg under grana, de voksne ristet, snøen drysset og drysset ned i nakken på noen av barna. Ikke morsomt.... iallefall bare litt moro... Men noen syntes det var skikkelig gøy og ville mer!

Men det var ikke bare støvelspor i snøen. Vi så kattespor, musespor, hundespor og revespor... spennnede!


Her har reven lusket i natt...

Vi har også prøvd saga, og de fleste hadde med seg en liten trebit hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar