torsdag 2. mai 2013

Vår i Gråbeinskogen

Seniorene har testet ut Gråbeinskogen etter at all snøen og isen har smeltet. Nesten all is er borte, bare litt igjen i bekkene. Det gjør at det blir herlige plaskedammer i bekken. Det spruter herlig vann når vi slår pinner ned på isen - nå som vannet i barnehagen så å si er borte er det moro å få plaske litt.


I maurtuene borti skogkanten var det yrende liv. Maurene har våknet og de er travelt opptatt med å reparere på maurtua som har fått hakkespetthull og å finne noe å spise på.

Og vi, vi studerte maur, før vi løp bort til tarzanhuska igjen - en hel vinter uten husking gjør at vi synes den er ekstra morsom å huske på. Vi kan svinge fram og tilbake i evigheter - og de andre de kan vente på tur i evigheter - det er nemlig verdt å vente på.

MEN, det her skjedd noe med huska - eler de voksne sier at det er oss set her skjedd med. Huska var plutselig så mye mindre enn vi husket. Den var nesten helt nede på bakken!! Vi har nemlig vokst - ganske mye synes vi også, for SÅ langt nede den var, nesten så vi ikke kunne huske joi - føltes det som...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar